Τρόποι Πληρωμής

1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της PANTELCO

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας καταθέτοντας το αντίστοιχο ποσό στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Alpha Bank    
Τράπεζα Πειραιώς    
Eurobank    
Πειραιώς (πρώην Τράπεζα Κύπρου)    

Πιθανά έξοδα συναλλαγής από την τράπεζά σας , σας βαρύνουν εξ ολοκλήρου και πρέπει να ενσωματωθούν στο ποσό της κατάθεσης σας.
Παρακαλούμε κατά την κατάθεση, συμπληρώστε τον αριθμό παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που η κατάθεσή σας γίνει από διαφορετική τράπεζα από τις παραπάνω, ενδέχεται να καθυστερήσει η εμφάνιση της. Στην περίπτωση αυτή, για αποφυγή καθυστερήσεων οριστικοποίησης της παραγγελίας σας, παρακαλούμε στείλτε αντίγραφο του αποδεικτικού της κατάθεσης στο fax 22850 24280, 22850 25645  ή email info@pantelco.gr

Η διαδικασία αποστολής της παραγγελία σας στην διεύθυνση που μας έχετε εσείς υποδείξει θα ξεκινήσει μόλις επιβεβαιωθεί η κατάθεση σας στον λογαριασμό μας.

Η PANTELCO ουδεμία ευθύνη φέρει για ενέργειες της Τράπεζας και για τυχόν χρεώσεις μέσω πιστωτικής κάρτας, που γίνονται χωρίς δική της ανάμιξη. Οι απαλλαγές που ισχύουν υπέρ της Τραπέζης στις σχέσεις της με τον χρήστη πιστωτικής κάρτας ισχύουν και υπέρ της PANTELCO. Σημειώνεται ότι η PANTELCO δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας.

3. Με πιστωτική / χρεωστική κάρτα

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών υψηλής κρυπτογράφησης. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν έρχεται σε καμία επαφή με τα στοιχεία της κάρτας σας. Επιπλέον η μεταφορά των δεδομένων γίνεται με κωδικοποίηση 128-bit. Η PANTELCO ουδεμία ευθύνη φέρει για ενέργειες της Τράπεζας και για τυχόν χρεώσεις μέσω πιστωτικής κάρτας, που γίνονται χωρίς δική της ανάμιξη. Οι απαλλαγές που ισχύουν υπέρ της Τραπέζης στις σχέσεις της με τον χρήστη πιστωτικής κάρτας ισχύουν και υπέρ της PANTELCO.
Η PANTELCO δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας.
Σημείωση: η πληρωμή με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα ισχύει για παραγγελίες με συνολική αξία έως 2.000€. Επίσης υπάρχει έξτρα επιβάρυνση 1% επί του συνολικού ποσού της παραγγελίας.

4. Αντικαταβολή

Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για παραγγελία συνολικής αξίας μεγαλύτερης από 800€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να προκαταβάλλετε είτε μέσω web banking, είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της Pantelco, το 10% της συνολικής αξίας της παραγγελίας, ώστε να οριστικοποιηθεί και να προχωρήσει για φόρτωση.
Μετά την ειδοποίηση της μεταφορικής ότι τα προϊόντα έχουν αφιχθεί , θα πρέπει να εξοφληθεί το υπόλοιπο ποσό, είτε μέσω web banking, είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Με το αντίγραφο του καταθετηρίου ως  αποδεικτικό κατάθεσης, μπορείτε να παραλάβετε από την μεταφορική την παραγγελία σας.

Προσοχή!

Η παραγγελία σας δεν θεωρείται οριστικοποιημένη και κατά συνέπεια δεν δεσμεύονται τα προϊόντα που περιέχονται σε αυτή, εάν δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας σε λογαριασμό της εταιρίας Pantelco (η κατάσταση της παραγγελίας σας θα γίνει σε εξέλιξη). Σημείωση: εάν η παραγγελία σας καταχωρηθεί από τις 08:00 έως τις 17:00, τα προϊόντα δεσμεύονται για τις επόμενες 2 ώρες από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία καταχωρηθεί μετά τις 17:00 τα προϊόντα δεσμεύονται έως την επόμενη εργάσιμη στις 10:00.