Τρόποι Αποστολής

1.Παραλαβή μέσω μεταφορικής εταιρείας

Μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή των εμπορευμάτων σας μέσω των μεταφορικών εταιρειών με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Ο υπολογισμός του κόστους μεταφοράς κατά την παραγγελία σας ισχύει για την παραλαβή των εμπορευμάτων από την έδρα των συνεργαζόμενων πρακτορείων που εξυπηρετούν την εταιρεία μας, καθώς και για αποστολή σε μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το εκάστοτε πρακτορείο.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε τα εμπορεύματα στο χώρο σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το αντίστοιχο πρακτορείο που σας εξυπηρετεί, για να ενημερωθείτε για πιθανά επιπλέον κόστη παράδοσης. Το κόστος μεταφοράς ισχύει πάντα για παράδοση επί αυτοκινήτου.

Οι χρόνοι αποστολής μέσω μεταφορικής εταιρείας είναι 3-4 εργάσιμες ημέρες για χερσαίους προορισμούς και 5-6 εργάσιμες ημέρες για νησιώτικους προορισμούς, εφόσον η παραγγελία σας πραγματοποιηθεί μέχρι τις 13:00. Σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας, οι χρόνοι μεταφοράς ενδέχεται να επηρεαστούν.

Τρόποι πληρωμής για παραλαβή μέσω μεταφορικής εταιρείας: α. Με αντικαταβολή β. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό γ. Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.